TR   |   EN     

Şifa Yemek


Mutfaklarında HACCP 22000-2005 Gıda Güvenliği Sistemleri’ni uygulayan Şifa Yemek, üretimini kimyasal katkı maddeleri kullanmadan, doğal malzemelerle gerçekleştirmektedir.


Türk mutfağının birbirinden lezzetli geleneksel yemeklerini üreten Şifa Yemek, günümüzün stresli ve yorucu iş koşullarında kişilere keyifli bir yemek ortamı sağlamayı ve evlerinde yedikleri yemeğin lezzetini ve kalitesini sunmayı amaçlamaktadır.

1998 yılında limited şirket olarak başladığı ticari faaliyetlerini, 2003 yılından bu yana anonim şirket olarak sürdürmektedir. Şirkette 2015 yılsonu itibarıyla 110 çalışan istihdam edilmektedir. Şifa Yemek, günde 6 bin ila 7 bin tabldot yemek üretimi gerçekleştirmektedir. 

Doğal ve Sağlıklı Ürünler
Mutfaklarında HACCP 22000-2005 Gıda Güvenliği Sistemleri’ni uygulayan Şifa Yemek, üretimini kimyasal katkı maddeleri kullanmadan, doğal malzemelerle gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra, uluslararası gıda hijyeni standartları kapsamında Uzman Gıda Laboratuvarı ile hizmet anlaşması yapmıştır. Lezzetlerin müşteri tarafından beğenisinin korunması, yeterli ve dengeli beslenme koşullarının sağlanması amacıyla, yemek üretimleri bilgi teknolojisiyle sürekli kontrol edilmektedir.


ID : 1397672317896084, Güncelleme : 27.04.2016 10:20:06, Tıklanma : 17297
Paylaş :   |